Zelfgemaakte wenskaarten

Deezy Art - Vrolijke Kaarten

Ik heb weer een aantal kaartjes gemaakt. Ik vind het nu eenmaal leuk om ze te maken, maar soms dan puilt mijn voorraad wel eens een beetje uit.

Zo nu en dan is het wel eens nodig om iemand op te vrolijken. Gewoon zo maar, voor de fun. Voor de gezelligheid. Of “zo maar”.  Gewoon zonder enige bijkomstige reden een vrolijke kaart aan iemand sturen en dan weten dat er ergens anders op de wereld een glimlach verschijnt wanneer jouw envelop geopend wordt!

 

Vrolijke vogel

Een vrolijke kaart met een vrolijke vogel. Schattig papier en afgewerkt met wat knoopjes.

Groot hart

Ik had heel leuk zelfklevend lint liggen en die heb ik geplakt achter een uitgesneden hart op de voorkant van een kaart. Ik had zelf eigenlijk niet verwacht dat het resultaat zo leuk zou zijn!

Aquarel kaart

Ik had een aquarel werkje liggen waarvan ik dacht “wat zal ik daar nu toch eens mee gaan doen? Nou dom eigenlijk, want daar moet je natuurlijk een kaart mee maken. De rest is allemaal gedoodeld met een zwarte fine-liner.

Grote uil

Is-tie niet schattig deze grote uil? De knipvellen komen volgens mij van het Kruidvat. Ik heb ze alweer een tijdje liggen. Maar de figuurtjes zijn zo schattig. En toevallig had ik het zelfde achtergrond papier ook nog liggen. Hoe toevallig? Ja echt!