Deezy Art - Cup cake card

Woensdag alles mag dag!

Doe mij maar een cup cake dan! Inpakken hoeft niet…

Deezy Art - Cup cake card

Met deze kaart doe ik mee aan de challenge op Kraftin’ Kimmie Stamps Wonderful Wednesday Everything Goes Challenge. Daar gelden eigenlijk geen regels voor de maandelijkse “challenges” en mag je alle soorten kaarten maken die je maar wil. Maar aangezien ik wel een beetje inspiratie kon gebruiken heb ik een kaartje gemaakt aan de hand van de maandelijkse schets:

Ik heb echt een hele oude stempel gebruikt en wat vrolijke papiertjes.

Hij is super schattig geworden en het was reuze leuk om weer eens een kaartje te maken!

2 Comments

  1. Beautiful card! Thank you for joining our challenge this week with Kraftin Kimmie Stamps.
    Marilyn DT

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: