Deezy Art - Cup cake card
card making | Paper crafts

Woensdag alles mag dag!

23 maart 2017

Doe mij maar een cup cake dan! Inpakken hoeft niet…

Deezy Art - Cup cake card

Met deze kaart doe ik mee aan de challenge op Kraftin’ Kimmie Stamps Wonderful Wednesday Everything Goes Challenge. Daar gelden eigenlijk geen regels voor de maandelijkse “challenges” en mag je alle soorten kaarten maken die je maar wil. Maar aangezien ik wel een beetje inspiratie kon gebruiken heb ik een kaartje gemaakt aan de hand van de maandelijkse schets:

Ik heb echt een hele oude stempel gebruikt en wat vrolijke papiertjes.

Hij is super schattig geworden en het was reuze leuk om weer eens een kaartje te maken!

Only registered users can comment.

  1. Beautiful card! Thank you for joining our challenge this week with Kraftin Kimmie Stamps.
    Marilyn DT

Comments are closed.