Deezy Art CAS Challenge card 00003

Supersnel een eenvoudige kaart maken

Vandaag doe ik weer eens een keertje mee met de challenge op CAS on Sunday !! De uitdaging is om alleen maar een tekstje en geen plaatje te gebruiken EN natuurlijk om het kaartje zo “simpel” en “strak” mogelijk te houden.

Zodra ik de challenge had gelezen, wist ik wat ik moest doen! Ik heb een klein stukje scrappapier uitgesneden in een driehoek. En daar met rood de tekst: “’t komt allemaal wel goed schatje…!” opgeschreven. Ik heb express het driehoekje en de tekst naar boven laten lopen, dat is een klein beetje symbolisch bedoeld.

Deze kaart verbreekt alle records voor het bedenken, maken en de tijd die het mij gekost heeft. Maar ik vind hem wel wat hebben.

Echt een hart onder de riem.

Ik hoop dat jullie hem ook mooi vinden, in ieder geval hartelijk dank voor je bezoekje en tot de volgende keer!

3 Comments

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: