Southbay omslagdoek haken

Southbay omslagdoek haken

Southbay omslagdoek haken

Ik heb een Southbay omslagdoek gehaakt. Het patroon komt weer van een van mijn favoriete youtube channels. Deze southbay omslagdoek heb ik leren haken met het youtube chennel van Vonne’s Creaties.  Daar kun je een heleboel haakpatronen vinden en Vonne legt het allemaal stap voor stap en heel duidelijk uit.

 

Southbay omslagdoek haken

 

Ik heb de sjaal gehaakt met de Royal wol van de Zeeman. Die is perfect voor dit soort doeleinden, vind ik tenminste. Niet te duur, dus als er eens een keertje wat mislukt hoef je niet meteen je haren uit je hoofd te trekken van ellende.

Southbay omslagdoek haken

 

Uiteindelijk heb ik hem cadeau gedaan aan mijn schoonmoeder. Voor de pasen 😉 lekker warm voor als ze op het balkonnetje zit! Ik heb 2 knotten Royal gebruikt (= 2 euro!). Wanneer ik hem voor mezelf had gemaakt, had ik nog twee knotten extra genomen. En dan had ik er ook franjes aangemaakt.