Something new

Deezy Art - kaarten
Deezy Art kaarten
Deezy Art kaarten – challange no 1 van Simon Say Stamp.

Om het nieuwe jaar goed te beginnen, heb ik mij voorgenomen regelmatig deel te nemen aan een paar challenges. Vooral op het gebied van kaarten maken vind ik het leuk om op deze manier regelmatig wat nieuwe kaarten te maken en mijn creaties te delen met de rest van de wereld. De eerste challenge waar ik dit jaar dus aan deelneem, is die op het blog van Simon Says Stamp. Het thema is: Something new.

Dat was niet zo moeilijk, aangezien ik gisteren nog wat nieuwe voorraad knutselspullen heb ingeslagen. Ik heb namelijk nieuw kaarten karton gekocht in de kleurtjes rood en roze. In de uitverkoop bij de Hema! Dat kon ik natuurlijk niet laten liggen. De pinspiratie komt van deze pin. Ik heb drie kaarten nagemaakt met het scrappapier dat ik bij de Hema gekocht heb.

Deezy Art - Kaart 2014-001
Challange no 1 van Simon Say Stamp.
20140105_143101-1-1
challange no 1 van Simon Say Stamp.
Deezy Art - k
challange no 1 van Simon Say Stamp.

Echt leuk, die kleurencombinatie. Zo vrolijk allemaal. En ik ben dol op die grote lieve vogels. Alshoewel ik in het echt, helemaal niets van vogels moet hebben. Liever op papier van mij. En als ze dan zo lief eruit zien, dan mag het wel! En de kaartjes zijn voor alle soorten gelegenheden te gebruiken. Altijd makkelijk om in voorraad te hebben!

1 gedachte over “Something new”

Reacties zijn gesloten.