Snoepdoosje voor Halloween

Snoepdoosje voor Halloween

 

 

 

 

 

Challenge Up Your Life nodigt uit om een “SÜSSIGKEITENVERPACKUNG” te maken. Een snoepdoosje dus. Of iets anders waar je snoep of lekkere chocolaatjes in kan verpakken. En ik dacht: “weet je wat, laat ik weer eens mee doen met een challenge!” En zo heb ik vandaag een snoepdoosje voor Halloween gemaakt!Deezy Art Snoepdoosje voor Halloween

In oktober ben ik altijd weer geinspireerd door alle Halloween knutsels die je her en der op internet ziet verschijnen, dus ik hoefde niet zo heel lang na te denken wat voor een thema ik zou gaan gebruiken. Ik heb er express geen tekst bij vermeld, zodat ik dat later altijd nog, speciaal voor de ontvanger, toe kan voegen.

Het “tasje”is gemaakt van papier. Een scrapboekvel dat ik echt al heel lang heb liggen. Het heeft de perfecte kleuren voor een halloween / herfst / oktober thema. Natuurlijk een piepklein strikje gefreubeld. En wat een gepiel met dat strikje zeg! Maar met behulp van een handige foto met goede instructies op Pinterest en een vork, is het zowaar gelukt om een lief klein strikje te maken! De kat is een digistamp, die je kunt kopen via internet. 

En toen ik zo eenmaal bezig was, dacht ik “ja, is leuk om te maken zo’n tasje”. Maar nog leuker om aan iemand te geven waarschijnlijk! Met wat snoepjes of chocolaatjes of een lief klein kadootje!

2 gedachten over “Snoepdoosje voor Halloween”

  1. I’m glad you joined our challenge! Your little treat bag is awesome – I love the black cat! Perfect for Halloween!

    Thanks for playing with us at Challenge up your life and good luck to you!

    Jessa

Reacties zijn gesloten.