Deezy Art - Sinterklaas surprise voor de tech-liefhebber

Sinterklaas surprise voor de tech-liefhebber

Een Sinterklaas surprise voor de tech-liefhebber!

Het kan niet uitblijven dat je een lootje trekt om een surprise te maken voor de doorgewinterde tablet nerds, computer freaks, e-book readers, game verslaafden. Nou ja, noem ze maar op. Met deze surprise kun je voor iedere technische neuroot een gepaste surprise maken, zonder dat het je echt al te veel moeite kost!

Men neme

Allereerst heb je weer een mooie platte doos nodig. Een waar je cadeau in past. Niet vergeten hè, dat cadeautje er in te stoppen! Je zal echt de eerste niet zijn die met veel blaren op zijn tong er achter komt dat het cadeautje nog in het plastieke tasje aan de kapstok hangt. Enfin.

Een platte doos. Die maak je zwart. Ik denk dat de doos zwart moet tenminste. Zoonlief dacht het ook. Dus de doos werd vakkundig en liefdevol zwart geverfd.

Deezy Art - Sinterklaas surprise: voor de tech-liefhebber
Deezy Art – Sinterklaas surprise: voor de tech-liefhebber

En dan googelen maar!

En dan gaan we met behulp van Google googelen naar een afbeelding van een beeldscherm. Een tablet beeldscherm, of een e-reader beeldscherm. Een schermafdruk van Facebook of Twitter of Instagram. Desnoods een schermprint van je eigen bureaublad. Kortom: wat je maar in gedachten had voor jouw lot-gelootje!

Meten = weten

Natuurlijk heb jij de maat van je inmiddels met veel passie en liefde geverfde doos opgemeten. Want de afbeelding die je zojuist nog opgezocht hebt, ga je aanpassen aan die maat. En vervolgens print je hem uit. Dan knip je netjes de lelijke randjes ervan af en je plakt hem op je zojuist nog met veel passie en liefde geverfde doos!

We zijn er bijna, maar nog niet helemaal

Je kan nu denken “zo, ik ben klaar..!” Maar zo heel erg gemakkelijk kom je er ook weer niet vanaf. Want om de puntjes echt op de i te plaatsen, plak je er een stukje plakfolie overheen, zodat je afbeelding een beetje gaat glimmen. Dat hoeft natuurlijk niet. Dat mag. Boeklon kaftpapier overheen. Dan lijkt het net wat echter.

Niet van echt te onderscheiden:

Deezy Art - Sinterklaas surprise: voor de tech-liefhebber
Deezy Art – Sinterklaas surprise: voor de tech-liefhebber

Op de achterkant kun je het gedicht plakken. Succes gegarandeerd!

Bij ons is Sint niet stilletjes ons huisje voorbij gereden dit jaar….

Dit jaar blijkbaar geen surprises voor ons. Want daar werd aan de deur geklopt en wie stond daar kinderen?

Deezy Art - Sinterklaas surprise: voor de tech-liefhebber
Deezy Art – Sinterklaas surprise: voor de tech-liefhebber
%d bloggers liken dit: