Sinterklaas surprise: voor de ijdeltuit

Deezy Art - Sinterklaas surprise voor de ijdeltuit

Een Sinterklaas surprise voor de ijdeltuit!

Al draagt een aap een gouden ring, het is en blijft een lelijk ding. Nou ja, dat mag je natuurlijk niet zeggen. Daar gaat deze blog helemaal niet over. Het gaat over een Sinterklaas surprise die we gemaakt hebben voor een echte ijdeltuit! Een diva in spé, wel te verstaan!

10 lentes pril

Want tien lentes zo pril, deze Tante Pollewop had nagellak op haar verlanglijstje staan. En dat stond bovenaan met stip! Wat moesten we daar nu voor maken? We dachten even door om vervolgens weer snel en vurig aan het knutselen te slaan.

Spiegeltje spiegeltje aan de wand

Want tja, nagellak, mooie vingers, mooie handen, mooi meisje… Al die schoonheid, moet wel bijgehouden worden! En dat gaat niet lukken zonder spiegel. En zodoende werd het idee van een kaptafel geboren.

JA, JA!

Dus verzamelen die reclame folders! Vooral die van drogisten en parfumerieën zijn we dol op! Je wil niet weten wat je er allemaal mee kan doen! Wij hebben alles uitgeknipt wat ook maar een beetje op een kaptafel thuis hoort: parfummetjes, flesjes nagellak, make upjes. Niet dat we alles gebruikt hebben, maar zoals jullie in mijn vorige surprise blog post hebben kunnen lezen, moet Kindlief ook wat te doen hebben, niet waar?!

Oude doos

Nee nee, we houden het netjes. Ik bedoel, voor het maken van deze surprise, moet je ook een oude doos zien te scoren. Het liefst eentje met zo’n klep. Ik had er nog ergens eentje liggen, natuurlijk. De klep werd omhoog geklapt en stevig vastgeplakt, zodat hij overeind bleef staan. Natuurlijk moet je niet vergeten om je cadeautje er in te stoppen! Want anders is het geen surprise meer. En dan versieren maar he!

Kloddertje roze hier en kloddertje roze daar

Roze ligt voor de hand voor kleine meisjes. Ookal staat er nagellak op het verlanglijstje. Dus de kleur was niet zo moeilijk. En vervolgens hebben we van zilver karton een nep-spiegel op de klep geplakt. Ik had ook nog wat bling bling glimmertjes liggen van de Zeeman en ook die kregen een mooi plekje! Zo zie je maar weer: soms denk je “wat moet ik met die troep?” en soms ben je gewoon blij dat je het toch maar weer bewaart hebt!

Zie daar weer een Sinterklaas surprise klaar:

Deezy Art - Sinterklaas surprise voor de ijdeltuit

Deezy Art – Sinterklaas surprise voor de ijdeltuit

Eind goed, al goed

Ook deze surprise werd weer met luid gejuich ontvangen. En de diva in spé leefde nog lang, mooi en gelukkig!

Sponge Bob

Ook kindlief werd dit keer weer blij verrast. Want hij kreeg een hele uitgewerkte Bikinibroek met een super Sponge Bob. Het mega bouwwerk heeft nog een hele tijd op zijn kamer gestaan! Uiteindelijk is het stilletjes en op onverklaarbare wijze, heel waarschijnlijk, naar de zeebodem terug gezakt!

Volgende week laat ik jullie nog één Sinterklaas surprise zien! Dit keer een Sinterklaas surprise voor de tablet liefhebbers!