Deezy Art Sinterklaassurprise

Sinterklaas surprise voor de gameboy-liefhebber

Een Sinterklaas surprise voor de game-boy liefhebber!

Vandaag kreeg ik een leuke foto van mijn zusje toegestuurd. Samen met mijn nichtje, ja die zo mooi kan dansen, heeft ze een  mooie surprise gemaakt voor de game-boy liefhebber.

Men neme

Allereerst heb je weer een mooie platte doos nodig. Een waar je cadeau in past. Niet vergeten hè, dat cadeautje er in te stoppen! Je zal echt de eerste niet zijn die met veel blaren op zijn tong er achter komt dat het cadeautje nog in het plastieke tasje aan de kapstok hangt. Enfin.

Een platte doos. Bijvoorbeeld zo een waar bonbons in zitten! Die eet je dan eerst op natuurlijk! Vervolgens is deze doos rood gemaakt. Maar je kunt hem natuurlijk in alle kleuren van de regenboog verven!

En dan googelen maar!

En dan gaan we met behulp van Google googelen naar een afbeelding van nou ja noem maar op: Mario, Pokemon, Picachu: ik weet het echt niet hoe ze allemaal heten. Maar in ieder geval ga je op zoek naar een leuke foto ervan!

Meten = weten

Natuurlijk heb jij de maat van je inmiddels met veel passie en liefde geverfde doos opgemeten. Want de afbeelding die je zojuist nog opgezocht hebt, ga je aanpassen aan die maat. En vervolgens print je hem uit. Dan knip je netjes de lelijke randjes ervan af en je plakt hem op je zojuist nog met veel passie en liefde geverfde doos!

We zijn er bijna, maar nog niet helemaal

Je kan nu denken “zo, ik ben klaar..!” Maar zo heel erg gemakkelijk kom je er ook weer niet vanaf. Want om de puntjes echt op de i te plaatsen, plak je er een stukje plakfolie overheen, zodat je afbeelding een beetje gaat glimmen. Dat hoeft natuurlijk niet. Dat mag. Boeklon kaftpapier overheen. Dan lijkt het net wat echter. En natuurlijk freubel je er wat leuke knopjes op: met kralen, karton, doppen, papier: kortom doe eens gek en leef je uit!

Niet van echt te onderscheiden:

Deezy Art Sinterklaassurprise

Op de achterkant kun je het gedicht plakken. Succes gegarandeerd!

%d bloggers liken dit: