Pop Up kaart voor Abraham

Deezy Art pop up kaart

Deezy Art Verjaardagskaart

50 is best wel even wennen!

Vandaag is mijn zwager 50 jaar geworden! Het is voor ons allemaal even wennen, maar vooral voor hem. Voor mij in ieder geval wel weer een hele mooie gelegenheid natuurlijk om weer eens een kaart te maken. En voor Abraham mag daar natuurlijk best wel een beetje meer tijd dan anders aan besteed worden. Deze pop up kaart was dan ook best wat werk, maar wel heel leuk om te doen. En zeker de ervaren kaartenmaakster zal er geen moeite mee hebben. Maar ook de beginnende kaartenmaakster kan hem heel goed maken.

Patroon van de pop up kaart

Want ik kwam het idee om deze kaart te maken op facebook in kaartenmaak groep. Daar was er een kerstkaart met deze techniek gemaakt. Het is een patroon van Nicole Verkooijen en je vindt een hele uitgebreide video instructie (in het nederlands) op haar youtube kanaal.  Er is trouwens ook nog een hele leuke workshopblog van Nicole, daar vind je nog veel meer leuke en originele kaarten om te maken! De kaart die in haar filmpje wordt gemaakt, is ook wel een kerstkaart. Maar ik heb de popup kaart dus gemaakt voor Abraham en de pop up dan ook enthousiast beplakt met de letters “O U W E”.

Ik denk dat onze Abraham hem wel leuk zal vinden, ik heb in ieder geval continue zitten grinniken toen ik de kaart aan het maken was!