Deezy Art Vrolijk Pasen

Mixed Media Proces Video: Vrolijk Pasen

Vandaag heb ik de stoute schoenen aangetrokken. Ik was het al weken van plan namelijk. Keer op keer geprobeerd en nog eens geprobeerd en weer verwijdert, maar vandaag heb ik dan toch zowaar eens een keer doorgezet. En hier is hij dan: mijn eerste proces video. Het viel niet mee, maar uiteindelijk kan ik zeggen dat ik er wel veel van geleerd heb. Een tweede is dan ook alweer in de planning. Wanneer het filmpje precies af is, kan ik nu nog niet helemaal precies zeggen, maar dat hij er komt, dat is zeker! Vond het wel leuk om voor mijn facebook fanpagina een leuk Vrolijk Pasen filmpje te maken. Achteraf denk ik natuurlijk: “oh ik had dit eigenlijk moeten doen en ik had het zus beter kunnen doen…”Zoals bijvoorbeeld mijn camera horizontaal houden…. ach ja.  Ook met het maken van filmpjes geldt: aldoende leert men!

 

%d bloggers liken dit: