Lang zal hij leven…

Deezy Art - verjaardagskaart

Ik heb vandaag mijn voorraad kaarten eens bijgewerkt.  Kaarten maken blijf ik leuk vinden. Al jaren. En soms besteed ik uren aan een kaartje en soms maar heel weinig tijd. Soms word ik geïnspireerd, maar als ik eenmaal aan de slag ga met kaarten maken, dan blijf ik bezig en is de inspiratie oneindig. De hele kamer is meestal een grote bende die weken blijft liggen, omdat zodra ik achter de tafel kruip, ik meestal meteen weer verder ga.

Deezy Art Kaart

Een kaartje om te versturen zonder een bepaalde reden…

 Ik ben meestal nooit degene in huis die zo snugger is om een kaart op de bus te doen. Het is altijd mijn man die vraagt of we nog een kaartje op voorraad hebben omdat er iemand jarig is, was of wordt. Erg eigenlijk he? Ik maak ze, hij zorgt ervoor dat ze ook echt op de post gaan! Maar ik vind het gewoon leuk om kaarten te maken.

Deezy Art - zelgemaakte kaarten

Nog een kaartje zonder tekst. Ik vind het lastig om er een gepaste tekst bij te verzinnen, vanwege de achtergrond. Meestal maak ik dan kaarten met een bepaald soort papier of thema. Dat is eigenlijk wel het gemakkelijkste. En het meest economische. Maar goed, aan hobbyspullen hebben we geen gebrek natuurlijk. Zeker niet aan spullen voor het maken van kaarten.