Krans voor aan de voordeur

Krans voor aan de voordeur

Aan mijn voordeur hoort een mooie krans. Een leuke krans. Vind ik. Een krans die bij de sfeer van het moment past. En aangezien iedere zomer mijn prachtige rozen volop in bloei staan in de voortuin EN ik op Facebook dit leuke project voorbij zag komen, besloot ik hem meteen te maken: een krans voor aan de voordeur. Gemaakt van….  hou je vast …  schoonmaakdoekjes!

Op de foto hieronder is de krans nog niet helemaal af. Maar kun je nog een klein beetje zien waar hij van gemaakt is. De onderkrans is namelijk van stro. Dan neem je de wegwerp schoonmaakdoekjes van de Action (je ziet ze ook wel bij de Wibra of de Zeeman) en die knip je in allemaal vierkantjes. Daar maak je propjes van en die prik je in je krans, totdat hij helemaal vol met schonmaak-doekjes-bloemetjes zit!

Krans voor aan de voordeur

Je kunt hem verder versieren zoals je maar wilt. Ik heb mijn oneindige voorraad papierenbloemetjes gebruikt om hem nog wat op te leuken en ik had nog wat vlinders liggen die ik ooit eens bij de Xenos heb gekocht, lang geleden tijdens een “je weet maar nooit waar het goed voor is” momentje…

Krans voor aan de voordeur Deezy Art 00004

Nou laat die Paashaas maar binnenkomen met zijn knechtjes….

Krans voor aan de voordeur Deezy Art 00003

Leuk toch? En we zijn weer even van de straat geweest zullen we maar denken!

Krans voor aan de voordeur Deezy Art 00002