Kaarten Maken: “The Moose is Loose”

Ik vind ze zo ontzettend grappig al die tekstjes op leuke, grappige en vrolijke kaarten. Wat dacht je van de: “The Moose is Loose” of Merry XXX-moose? Maar toch, op mijn nederlandse kaartjes plak ik liever ook nederlandse tekstjes. Dat degene die ik een kaartje stuur begrijpen wat “Merry Christmas” betekent, geloof ik wel. Maar ik ben bang dat de meesten “Merry x-moose” niet echt zullen snappen, helaas.

Enfin. Ik was dus weer eens op zoek naar een uitdaging voor een leuke kerstkaart. En zodoende kwam ik weer op het blog van Merry Monday Christmas Challenge! Waar ik nog net op tijd was om mee te doen aan de weekelijkse uitdaging: Merry Monday #175 die wordt gehost door Nina. Helemaal in het teken van de feestdagen natuurlijk, is het thema een kerstkaart te maken met een rendier erop (a moose). 

Meteen mijn stempels ingedoken om te kijken of ik nog ergens een Rudolf verstopt had liggen en ja hoor, die was zo gevonden. Gestempeld en vervolgens mooi ingekleurd natuurlijk. Tong uit de mond en gaan met die banaan en de copic marcers.  Toen een leuk papiertje erbij gezocht en toen nog wat gefrunnik met de tekst. Tenslotte een heleboel nadenken: “Wel een tekst” “Niet een tekst” je kent het vast wel. Maar dankzij de klap op de hamer van manlief, toch maar voor “Fijne Feestdagen” met een strikje gegaan.

Soms zijn die mannen toch wel handig bij het kaartjes maken.  Enfin.

Dit is dus mijn kaartje geworden.

Deezy Art The Moose is Loose

Heb er meteen maar een paar gemaakt. Heb ik in ieder geval alvast 4 kerstkaarten dit jaar om te verturen!

Deezy Art - The Moose is Loose

3 gedachten over “Kaarten Maken: “The Moose is Loose””

Reacties zijn gesloten.