In de ban van kleurplaten kleuren

Ik probeer de cliënten op mijn werk er altijd van te overtuigen of te motiveren om iets te gaan doen. Al is het maar een beetje kleuren. Soms lukt me dat, soms ook niet hoor. Als iemand geen zin heeft, dan heeft hij geen zin. Het beste is nog altijd om zelf het goede voorbeeld te geven. Dus pak ik er zelf zo nu en dan ook nog wel eens een kleurplaatje bij. Bij toeval ging ik mij eens wat beter in dat kleuren verdiepen. Nou ja helemaal toevallig was het natuurlijk niet. Maar in ieder geval ik kwam op een aantal Youtube sites terecht, waar zulke mooie kleurplaten op te zien zijn, dat ik ik weer op Instagram verder ging rondsnuffelen. Wat ik daar allemaal zag, was helemaal niet te beschrijven. Echte kunstwerken, er is geen sprake meer van ordinaire kleurplaten! Maar goed. Het ene boek nog mooier dan het andere boek. En duur… niet te filmen allemaal. Zo duur!

Daar hebben wij “op de hobby” natuurlijk geen geld voor. Wel geld voor een heleboel -biljoenen kleurplaten die gratis en voor niks van het internet zijn te downloaden. Zo gezegd zo gedaan. En ik heb eens wat beter mijn best gedaan met dat kleuren. Dit is de eerste mandala.

Ondertussen is iedereen “op de hobby” aardig besmet met het kleurvirus. Want besmettelijk is het wel. Echt wel!

Hieronder trouwens nog een andere kleurplaat. Die is uit een kleurboek van, je raadt het natuurlijk al, de Action. Waar zouden wij activiteitenbegeleiders zijn zonder de Action? Anyway. Deze kleurplaat ben ik zelf gaan bij doodelen. En eens gaan experimenteren met andere kleuren. Echt leuk, moet je ook eens doen! Heerlijk.

 

%d bloggers liken dit: