Deezy Art - Sweet card

Gelukkie bij een ongelukkie

Misschien denken jullie “is Desi op hol geslagen of zo, met haar kaarten maken?” Mwah. Een beetje wel. Maar dat komt omdat ik onlangs voor mijn verjaardag mega mooie cadeautjes heb gekregen of gekocht van verjaardagsgeld. Superblij ben ik er mee. Onder andere een bigshot en een fiskars snijmachine. Die laatste was eigenlijk niet de bedoeling. Maar geloof mij het is echt waar dat ik, in tegenstelling tot veel andere knutselfreubelgenoten, beter MET man naar de hobby winkel kan gaan of zonder. Gaan we eventjes de Pipoos binnen, want ik moest eigenlijk supersterke plakband hebben voor mijn trouwfoto scrapbook waar ik mee bezig ben. Staat manlief ineens met een snij-apparaat achter in de winkel te zwaaien. Ik heb echt nog geprobeerd om vol overtuiging “nee joh, veel te duur voor zo maar een zaterdag” te roepen, maar helaas, het is niet gelukt.

Enfin. Het gekke van mij is eigenlijk dat wanneer ik nieuwe spullen heb, ik ze eigenlijk haast niet durf te gebruiken. Waarom niet? Omdat ik dan bang ben dat ik iets kapot gaat of dat het snel slijt. Raaaaaaaaaaaaaaaaaar. Ja echt he! Maar goed. En hoe ouwer hoe gekker, maar dit jaar heb ik mij voorgenomen hier eens flink maling aan te hebben. Ik ga alles gebruiken tot het uit elkaar valt. LOL. Kan ik volgend jaar weer nieuwe kopen! Dat wel natuurlijk.

Vandaar dat ik vandaag weer op zoek ging naar een leuke challenge. En die kwam ik zowaar tegen op “Cheerful Sketches” . Leuk, een Nederlandse site! Een leuke en eenvoudige schets ook. Ben ik toevallig dol op! Kan je fijn je fantasie op los laten.

Dit is de schets:

 

En dit is wat ik er mee gemaakt heb:

Deezy Art - Sweet card

 

Is ze niet schattig geworden? Het stempeltje is een gratis digi-stempeltje en afkomstig van: Sylvia Zet van Wee Stamps. En ik heb meteen maar mijn 3 d pearl paint (van de Action!!!) in de strijd gegooid. Dat deed ik een beetje te enthousiast, maar dat die druppeltjes zo naast het kaartje/stempeltje uitlopen, vind ik eigenlijk een leuk gelukkie bij een ongelukkie geworden! Zo zie je maar weer, ook in het knutselen bestaan geen fouten alleen maar toevalstreffers!

%d bloggers liken dit: