Gehaakte Uiltjes Sleutelhanger

Deezy Art - gehaakte uiltjes
Deezy Art - vrolijk gehaakte uiltjes
Zijn ze niet lief deze vrolijk gehaakte uiltjes?

Waar is mijn kluts gebleven?

Soms dan ben ik aan het typen en dan raak ik helemaal de kluts kwijt! Als titel heb ik voor deze blog-post bedacht: “vrolijk gehaakte uiltjes…” Maar zijn de uiltjes dan gehaakt, terwijl ik vrolijk was? Of heb ik vrolijke uiltjes gehaakt? In dit geval kan ik rustig zeggen: ik heb heel vrolijk deze uiltjes gehaakt. Zeker als ik in een periode ben dat ik mijn kluts kwijt ben, heb ik hem zo weer terug gevonden: als ik maar even heb kunnen haken!

Van haken word ik vrolijk!

Want van haken word ik altijd vrolijk, dat is een ding wat zeker is. Vooral van kleine gekleurde figuurtjes haken, kan ik weer helemaal blij worden! Lekker met mijn voeten op de poef en de mannen kijken ondertussen naar een televisie programma dat ze helemaal leuk vinden. Ik hoef alleen maar te luisteren en dan zit ik er, al hakend, toch heel gezellig bij!

Uilen-bal

Maar als je naar deze uiltjes kijkt, word je ook vanzelf vrolijk. Een hele vrolijke boel: een echt uile-bal dus! Daarom zijn ze ook een perfect cadeautje, denk ik. Om iemand anders weer mee op te vrolijken!

Deezy Art vrolijk gehaakte uiltjes.
Van de achterkant word je ook vrolijk hoor!

Gehaakte Uiltjes Sleutelhanger

Je kunt deze uiltjes ophangen: aan je sleutelbos, of aan je tas of aan de autospiegel. En ze hebben allemaal een luxe zilverkleurige haak gekregen.

deezy-art-uilebal-002

 

Vind je de uiltjes ook zo leuk of wil je ze aan iemand cadeau geven? Je kunt ze vinden in mijn winkeltje met zelfgemaakte artikelen!