Freubelen met Vicky

Freubelen met Vicky

Wat is het eerste dat je moet doen wanneer je je verveelt of even zelf geen inspiratie hebt? 

Dan moet je gewoon even de youtubechannel van Vicky Papaioannou bekijken. Geheid dat je vingers gaan jeuken. Ik ben geabonneerd op haar Youtube channel waar zij vanuit een zonovergoten Grieks eiland de ene leuke freubels na de andere in elkaar freubelt en met de rest van de wereld deelt. Wat een leven heb je dan 😉 Ik zie dat al helemaal voor mij. Heerlijk op mijn terrasje in de zon ergens op een Grieks eiland. Zaaaaaaaalig. Oeps, ik dwaal weer af. Freubelen met Vicky dus dit keer.

Een card kit 10 kaarten

Vicky heeft een afspeellijst waarin zij met de card kit van Simon Says Stamp 10 kaarten in elkaar freubelt. Als je haar video’s ziet, wil je eigenlijk meteen niets liever dan zo’n card kit bestellen. Maar ik vind ze nogal prijzig en helemaal de verzendkosten: die zijn gewoon echt niet leuk meer.

Ik word vaak helemaal aangestoken door Vicky haar enthousiasme en besloot ook dit keer weer eens om gewoon mee te doen en te zien waar het schip zou stranden. (Misschien wel op het Griekse eiland. Kan ik gezellig life met Vicky mee freubelen of een cardkit bestellen. Je weet maar nooit waar het schip strand 😉 Enfin. Dit keer ging Vicky aan de slag met de juni card kit van Simon Says Stamp. 

Freubelen met Vicky

 

In de video werden “kleurkaarten” gebruikt. Ik heb ze gewoon nagetekend. Dat is goed voor je teken vaardigheden. Ingekleurd met aquarel verf. Ik gebruik geen spannende aquarelverf: gewoon een doosje waterverf van de Bruna. (Merk = Lamy). Perfect voor het inkleuren van kleurplaten of (digitale) stempels! Ik vond zelf een whimsie slingerrand eromheen wel leuk. Beetje van Vicky en toch ook nog een klein beetje van mezelf dus.

lovertjesHet is leuk om haar zo bezig te zien. Je doet weer eens wat anders dan anders en maar al te vaak leer je weer eens wat. Ik vond dat venstertje met die lovertjes ook zo leuk. En het is zo gepiept. Je hebt vast nog wel ergens zo’n buisje liggen! Die dingen worden te pas en te onpas overal bij gestopt.

De volgende kaart die ik maakte is deze:

Freubelen met Vicky

Ook hiervoor gebruikte Vicky een kleurenkaart uit de SSS card kit. Maar ook deze heb ik weer nagetekend en ingekleurd met mijn Lamy waterverf. Ingekleurd en op een zwarte kaart geplakt.

lamy waterverf

Ik wens iedereen “een fijne dag” ! en tot de volgende keer maar weer!

%d bloggers liken dit: