Een telefoonhoesje van vilt

Deezy Art telefoonhoesje
Deezy Art telefoonhoesje
Deezy Art telefoonhoesje

Van de week ben ik met mijn moeder naar de crea-markt in Rijswijk geweest. Eigenlijk levensgevaarlijk, want ook al neem ik mij nog zo voor om niets te kopen, ik kom altijd wel weer met het een of ander “waar je nooit genoeg van kunt hebben” thuis.

Natuurlijk ook dit keer. Mooi papier voor het maken van kaarten kan ik zo-wie-zo nooit voorbij lopen. En kralen natuurlijk ook niet, zeker als ze voor een habbekrats te koop zijn!

Maar ook goeie 3D kit gekocht. Ik gebruik wel eens de 3D kit van de Action, maar daar ben ik niet helemaal tevreden over. Het doet pijn in mijn hart om dat te bekennen, want verder ben ik een grote Action fan. Maar de 3D kit is waardeloos. Of je moet van plan zijn om in een middag een tube leeg te spuiten, dan kun je hem gerust gebruiken. Maar hij droogt erg snel uit en dan heb je nog niets aan je “goedkope” 3D kit.

Aangemoedigd door al het moois van de Patchwork en Quilt beurs, heb ik ook 2 knutselpakketjes gekocht om telefoonhoesjes van vilt mee te maken. Inclusief een patronenboekje. Ik vind het heel leuk om met lapjes en vilt mooie figuurtjes te maken. Eigenlijk ben je dan ook een beetje aan het schilderen, maar dan met mooie stofjes en vilt.

Prachtige kleden heb ik gezien op de beurs! De ene kleur nog mooier dan de andere kleur!  Na zo’n dagje kom je weer helemaal geïnspireerd, gemotiveerd en vooral goed bevoorraad thuis! Net wat we nodig hadden!