Een paasmandje maken!

Paastraktatie

Kindlief moet echt op de calorietjes letten! Net als zijn moeder trouwens. Enfin. Ander onderwerp. Pasen! En ondanks dat ik het zelf ook echt wel heel erg lekker vind, vind ik het echt niet leuk, al die kilo’s chocolade die hij toegestopt krijgt rond de paasdagen! Heel erg lekker allemaal, maar niet echt heel verstandig. Het is zo verleidelijk… Maar ja, het hoort toch bij een “Vrolijk Paasfeest” als er bij de ontbijttafel wat chocolade ei-tjes en een paashaasje naast je bord staan… toch? Daarom besloot ik dit jaar om zelf een paasmandje te maken!

Ik ben het hele internet afgespeurd op zoek naar een geschikt patroon om een leuk mandje van papier te maken.  Ik zocht ook nog een leuke digi-stamp en kleurde deze op mijn allermooiste manier met een heleboel liefde in. En ik stoptje er natuurlijk ook een -nog steeds niet echt verantwoord aantal –  chocolade ei-tjes in. En ach, ook een klein paashaasje erbij. Gewoon voor het “vrolijk pasen” gevoel! De ei-tjes heb ik gelegd op een propje tissue papier. Maar je kan natuurlijk ook wat stro of crepe papier gebruiken!

Het zag er gezellig uit, we zijn nog redelijk verantwoord bezig geweest en bovenalles: kindlief vond het fantastisch!