Dromenvanger knutselen van papierenbordjes

Ik wilde op het werk graag een dromenvanger knutselen. Zo iets spreekt echt tot iedereens verbeelding. Tenminste wel tot die van mij. Je ziet van die hele mooie, maar meestal zijn daar van die dure metalen ringen voor gebruikt. Dat is voor de dagbesteding geen optie. Je kan het natuurlijk ook met ijzerdraad doen, maar ook dat is voor onze dagbesteding geen optie omdat dit gevaarlijk kan zijn voor bepaalde cliënten. Toen zag ik op Pinterest iets voorbijkomen, waar ze dromenvangers van papierenbordjes hadden gemaakt. Dat zag er in eerste instantie erg kinderachtig uit, maar het bracht mij wel op een idee. Ik heb van papierenbordjes circels gemaakt door er een kleiner gat uit te knippen. Om de rand heen heb ik met dikke wol gewikkeld. Vervolgens in het midden lekker knopen heen en weer laten leggen. En dan natuurlijk versieren met kralen en veren! Nou, echt niet van echt te onderscheiden dus! En gezellig dat ze staan…. en hangen natuurlijk!

%d bloggers liken dit: