Art Journal – wat moet er van terecht komen?

Deezy Art Journal - wat moet er van terecht komenWanneer ik begin met een art journal spread, dan vraag ik mezelf regelmatig af: wat moet er van terecht komen? Want ik heb meestal niks in mijn hoofd, wanneer ik eenmaal in mijn boek begin. En soms lijkt het echt helemaal nergens op, althans, dat lijkt dan zo. Want dat is nou juist zo leuk aan een Art Journal: lijkt het nergens op, dan begin ik gewoon aan de volgende bladzijde. Of ik bijt me er in vast en blijf ik net zo lang doorgaan totdat ik tevreden ben. Helemaal tevreden ben ik eigenlijk nooit. Ja wanneer ik weken, maanden of soms zelfs wel jaren later eens terug blader. Dan denk ik meestal van : “nou toch niet zo slecht …” In dit geval is het uiteindelijke resultaat niet bepaald een fotomodellen gezichtje geworden. Nee niks moois aan. Maar toch, het stuk heeft wel wat. Heel apart eigenlijk. Heel grof, maar toch… tja hoe noem je zo iets?

 

Deezy Art Journal - wat moet er van terecht komen