Art Journal – Never lose your sense of wonder

Deezy Art Journal - Lekker belangrijk
Deezy Art Journal - Lekker belangrijk
Deezy Art Journal – Never lose your sense of wonder

Deze spread is gemaakt in mijn Big Art Journal. Had ik al verteld dat ik verschillende Art Journal’s bezit? Zal best wel. Nou dit is dus het grote Art Journal. Ik ben nu ongeveer zo’n 5 jaar aan het “art journallen” en doe dat nog steeds bijna iedere dag. Iedere keer wanneer ik door mijn boeken terug blader kijk ik er weer met andere ogen naar. Ik heb art journals met hele kunstwerken, art journals als dagboeken, sommigen zijn gewoon ordinaire schetsboeken en hele kleine boekjes met prulletjes en freubeltjes erin. Veel te veel werk om alles dagelijks te fotograveren en op mijn weblog te zetten. Soms dan krijg ik ineens de geest en dan maak ik weer eens een paar foto’s van mooie exemplaren. Dat hoeft niet speciaal te betekenen dat “mooi” ook echt oogstrelende kunst is, maar meer “mooi” in de zin van dat een bepaalde spread voor mijzelf een bijzondere betekenis heeft.

Alle herinneringen, emoties en gebeurtenissen staan dan vlak voor mijn neus getekend of geschilderd. Ik vraag mij wel eens af hoe ik daar mee om gegaan zou zijn als ik dat niet had gekund en al die gedachten en gevoelens geen plekje hadden gehad om kwijt te kunnen?