Agenda omslaghoes haken

Deezy Art Agenda omslaghoes haken

Wie niet rijk is, moet slim zijn

Of creatief. Ik ben hartstikke rijk natuurlijk. Maar daar ga ik het weer een andere keer over hebben. Hoe ouder hoe gekker. Ik ben dol op agenda’s. En allerlei andere notitie boekjes. Of schetsboekjes. Of kladblokjes. Ik kan er niets aan doen. Samen met “kleurtjes” in het algemeen, ben ik dol op dit soort frutsels. Ik zie dan ook met veel plezier alle youtube filmpjes voorbij komen over het oppimpen van je agenda. Hartstikke leuk. En de ene agenda is nog mooier dan de ander. En je kan ze bestellen, ja echt: hele bedrijven en organisaties zitten er achter. Maar daar doe ik niet aan natuurlijk. Pffft, 30 euro voor een agenda, alsof het niks is. En ik wil hem alleen maar voor de heb. En om hem vol te kliederen en plakken. En trouwens, waar zou ik zijn zonder mijn telefoon. Maar wanneer ik in mijn agenda klieder, dan kan ik tenminste in een oogopslag zien, hoe druk ik het heb op een dag. Of juist niet natuurlijk. En dan ga ik maar weer kliederen.

Deezy Art Agenda omslaghoes haken

Action natuurlijk, waar anders?

Enfin. Ik was weer eens bij de Action en daar zag ik “ineens” een zeer super overzichtelijke en vooral goedkope agenda’s liggen. Maar saaaaaai. Echt oersaai. Maar dat geeft niks. Beter dat ie maar saai is, want ik maak er toch het liefste zelf wel wat leuks van.

Laten we een agenda omslaghoes haken

Ik ben mijn restjes met katoentjes in gedoken en een paar leuke kleurtjes uitgezocht. Toen de maat van mijn agenda opgemeten, terwijl deze open lag. Een ketting lossen gehaakt en een paar extra. Doe maar gerust aan alle twee de kanten een stuk of 10 a 20 steken extra. Want je moet er een omslag van maken. De zijkantjes naai je dan aan de bovenkant dicht, zodat je de hoes echt helemaal om je agenda heen kunt vouwen. Enfin. Ik was lekker op dreef. Heb een leuk steekje uitgezocht: de granny stripe en die in leuke bonte kleurtjes gehaakt. Lekker vrolijk toch? En ik heb er ook een boekenlegger aan vast gehaakt. Ik heb daarvoor aan de bovenbinnenste zijde van de hoes een paar steekjes opgenomen en een hele sliert vasten gehaakt. En een kwastje eraan gehangen natuurlijk. Bij iedere nieuwe maand heb ik de randen van de bladzijdes beplakt met een randje washi-tape.

Deezy Art Agenda omslaghoes haken

Nou wat vinden jullie ervan?
Leuk toch!

Deezy Art Agenda omslaghoes haken