A Clean and Simple Card: Bye Bye

English

Clean and Simple Card: Bye Bye
Today, I played along in the CAS on Sunday Washi Tape challenge!! The challenge is to use some washi tape on your card AND not to forget, to make a clean and simple card! For me, that is the hardest part I think: “To keep it simple”. So although it is a very simple card, I challenged myself, I can tell you that! But, I bought a fun stampset today, whit that little tiny bird,  and when I saw the challenge, I immediately knew what to make. That doesn’t happend very often, so when the idea popped in my mind, I had to make this card! It is a really simple card and I have used 3 different pieces of washi tapes from my stash. Then I wrote the words “Bye Bye” with a fineliner. I do love my round corner punch; I use it almost all the times.  And last, but not least: I gave the tiny bird a little color with my copic markers and some pencils.

I hope you like my card and I wish you all a faboulus day and challenge! Thank you for stopping by!

Nederlands

Clean and Simple Card: Bye Bye

Vandaag doe ik mee met de challenge op CAS on Sunday Washi Tape challenge!! De uitdaging is washi tape te gebruiken en natuurlijk om het kaartje zo “simpel” en “strak” mogelijk te houden. Nou vooral dat laatste is natuurlijk wel een uitdaging voor mij. Maar goed. Ik was vandaag even bij de witte boekenwinkel en vond daar heeeeel toevallig een schattige stempelset met schattige kleine vogeltjes erop. Waaronder dit schattige kleine vogeltje dus. En toen ik de challenge Washi tape zag, wist ik dus onmiddelijk wat ik moest maken.

Volgens mij heb ik nog nooit zo snel een kaart gemaakt, want deze is wel heel erg simpel. Wat washi tape uit mijn voorraadje, een stempeltje dat ik ingekleurd heb met de copics en kleurpotlood en dan met de fine liner er “bye bye” bijgeschreven. Ik denk alles bij elkaar 15 minuutjes. Oh ja, niet vergeten dat ik de hoekjes heb afgerond met mijn ronde hoeken pons.

En hij is zo schattig geworden, het kaartje. Echt wel…!

Ik hoop dat jullie hem ook mooi vinden, in ieder geval voor je bezoekje en tot de volgende keer!

I did not use any fancy materials.  Just painted the watercolor on a card format. Doodled a little bit with my watercolors and fine liner (waterproof of course). Then I punched rounded corners to the watercolor paper and the card and last but not least I stamped the letters stamped on it.

4 gedachten over “A Clean and Simple Card: Bye Bye”

  1. Die klein voeltjie is tog te skattig, Deezy!!! En die washi tape lyk baie mooi!!! Jy het die sentiment so pragtig geskryf!!! Baie oulike kaartjie!!!
    Groete, Petra XX
    NS. Baie dankie vir jou besoek aan my blog en die kommentaartjie – ek waardeer dit baie!!!!
    Ek hoop jy kan die Afrikaans volg!!!

  2. Wat een allerschattigs vogeltje leuke kaart hoor. Bedankt voor je deelname aan CAS on sunday.

Reacties zijn gesloten.