1001 nacht kaarten

1001 nacht kaart

Vandaag heb ik drie zelfgemaakte kaarten om aan jullie te showen. Ik ben weer eens aan de slag gegaan met wat materiaal dat ik nog had liggen en waar ik maar geen afstand van kan doen. Zo heb ik een hele doos vol met stikker vellen. Die heb ik al jaren. Ben er dol op. Kan er gewoon niks aan doen. Maar “vroeger” toen ik net begon met kaarten maken, werden ze vaak gebruikt. Tegenwoordig zie je echt nooit meer op een beetje “moderne”kaart terugkomen. Maar toch, je kunt er echt hele leuke kaarten mee maken. Vind ik dan. Zoals bijvoorbeeld deze 1001 nacht kaarten.

Zo heb ik ze maar genoemd voor de gelegenheid. Het zijn kaarten zonder tekst of opdrukjes. Gewoon voor iedere gelegenheid dus.

De kaarten hebben een standaard formaat. Zijn knalroze en hebben heerlijk veel bling bling,  glitters en goude versierselen. Daarom doen ze een beetje “oosters” aan. Echt een warm zomer gevoel krijg je er van.

1001 nacht kaart

 

Ik heb veel restanten cardstock gebruikt. En heel veel stikkers. Die plak ik er te pas en te onpas op. En ik plak ze ook op en dan knip ik de figuren weer uit. En die plak ik dan weer op de kaart.  En natuurlijk her en der nog wat glitterende hartjes erop geplakt. Heerlijk zo’n middagje freubelen met blik op oneindig en verstand op 0. We zien wel wie we er weer blij mee kunnen maken, ken ons het schelen!

1001 nacht kaart

In het totaal heb ik drie kaartjes zitten freubelen. En hier komt de laatste om te showen:

1001 nacht kaart

En dit waren ze dan weer voor vandaag. Ik hoop dat je ze mooi vond! En tot de volgende keer maar weer!