10 leukste paas versieringen

10 leukste paas versieringen

Het is bijzonder verleidelijk om helemaal los te gaan en je suf te kopen aan allerlei troepjes voor de Paasdagen. Ook de Paasdagen zijn bij uitstek het meest geschikt om al het hobby materiaal dat je nog hebt liggen, op te maken aan  Paas versieringen! Op Pinterest, word ik dagelijks verblijd met honderden, zo niet duizenden superleuke knutsels en inspiratie allertijden.

Ideetjes verzameld van Pinterest

Vandaag was ik eens aan het kijken op mijn pinterestbord omdat ik zin had om wat leuke Paas knutsels te gaan maken. En toen kreeg ik het idee om misschien eens wat van die super leuke pins van pinterest met jullie te delen. Zodat je ook fijn wat te doen hebt de komende week dat laatste was een grapje natuurlijk!).

Dus hier een selectie Paas knutsels die voor iedereen makkelijke te maken zijn!

Alle 10 de Paas versieringen zijn niet moeilijk en gemaakt van materialen die je vast wel ergens in huis hebt liggen: ik wel tenminste.

Enfin, de Paasknutsels, hier komen ze:

(Wanneer je op de afbeelding klikt of op de titel van het knutsel werkje, dan word je meteen naar de website toegebracht waar de hele beschrijving kunt vinden. Wel vaak in het engels! Bronvermelding staat onder de foto. )

Paas bloempotten op vrolijken

De bloempotten verkleed als Paashaas. Paaziger kan het bijna niet!

Om de paasbloempotten op te vrolijken
Bron: Tried & True

 

Om paaseitjes uit te delen

Wanneer je ergens op visite gaat en je wilt niet met lege handen aan komen kun je op de volgende website deze leuke Paas labels uitprinten. Je kunt ze vervolgens uitknippen en er een stukje vrolijk gekleurd karton achter plakken. Succes verzekerd!

Happy Easter labels
Bron: NoBiggie.net

 

Om in je Paasboom te hangen

Leuk patroontje van vogeltjes om uit te printen en op te hangen in je Paasboom. Of aan de luxafles. Of …. nou ja ze komen vast wel ergens op een mooi plekje terecht! Trek ze over op een mooi papiertje en klaar is Klara!

 

Patroon Vogeltjes
Bron: Krokotak.com

Om paashazen cadeau te geven

Ik vind het zo’n leuke tekst “you’re some bunny special…” Jammer dat we in het Nederlands niet zo iets kunnen bedenken. Ik niet althans. Of ja misschien toch: “jij bent mijn Paas ha rtje”! Ook uit te printen, kun je leuk je Paashaasjes in kado geven.

Some Bunny Loves You Labels om uit te printen
Bron: Pretty my Party

 

Leuk als decoratie op iedere Paas tafel!

Deze vond ik echt een toppertje! Staat toch enig op iedere feestelijk gedekte Paastafel? Verzin het maar eens!

Love this for something simple to do for Easter.:

 

Om je Paas eitje te bakken!

Een gebakken eitje, twee plakjes bacon of ontbijtspek, paar reepjes kaas en zo te zien twee olijfjes. Nou ben ik zelf niet zo dol op olijven, maar ik vond deze toch wel reuze leuk om even te laten zien!

Gebakken Paas eitje
Bron: onbekend

Gratis romantische paasplaatjes uit printen

Wanneer je graag kaartjes maakt, kun je nooit geen plaatjes genoeg hebben. Op zoek naar leuke plaatjes voor de Pasen? Op de volgende website kun je ze vinden!

vintage easter craft ideas | vintage easter bunny card:
Bron: Lisa’s Creative Designs

Gratis Patroon voor Paas eierdopjes

Ooit kreeg ik van mijn schoonmoeder hele leuke eierdopjes. Witte eierschaaltjes met oranje eendevoetjes. Nou die komen natuurlijk een keer per jaar uit de kast: met Pasen. Helaas heeft niet iedereen zo’n originele schoonmoeder als ik. Op de volgende website kun je patroontjes voor eierdopjes uitprinten!

FREE printable bunny wrap template | printables for kids:
Bron: CenterBlog

Patroon voor een Paasmandje om eitjes in te verstoppen

Paasmandjes, je kunt ze maar niet genoeg hebben. In mijn post Een paasmandje maken heb ik ook tips gegeven. Maar op volgende website staat ook een heel leuk voorbeeld!

 

Patroon Paasmandje
Bron: The CraftTrain

Gratis Paaskleurplaten

Voor de kinderen is het altijd wel even een beproeving al die feestdagen en die grote mensen die uren lang aan tafel zitten. Daarom is het misschien handig om een paar leuke kleurplaten achter de hand te hebben. De volgende Paas kleurplaten zijn trouwens ook hartstikke leuk voor volwassenen!

Paaskleurplaten
Bron: U Create